programma 2023

ONTDEK AL ONZE ACTIVITEITEN TIJDENS
DE WEEK TEGEN RACISME

maandag 13/3 tot vrijdag 17/3

Kinderen en jongeren van Kras maken hun eigen t-shirts en spandoeken met antiracistische slogans. Aan de hand daarvan gaan we de dialoog aan rond het thema. De kinderen en jongeren hebben zo meteen ook hun materiaal voor de optocht.

De ambassadeurs van hetpaleis doen een privelege walk en hebben een installatie gebouwd met boodschappen erin voor de week tegen racisme. De ambassadeurs nodigen andere organisaties uit om ook een installatie te bouwen en anti-racisme boodschappen te verspreiden.

woensdag 15/5

Benefiet voor Boslabs
Allen heel welkom op ons BOSLABS BENEFIETFEEST tussen 16u en 19u. Met hapjes (soep, pannenkoeken!), snacks (taart!), zeefdruk én (live) muziek door Radio Boslabs!! Iedereen welkom in Het Bos!

Boslabs is een creatief atelier voor jongeren, met een focus op het steunen en ontwikkelen van talenten van anderstalige nieuwkomers (jongeren die net in België) zijn. Wekelijks komt er een enthousiaste bende van zo’n 40 a 60 jongeren Het Bos onveilig maken. Via Boslabs leren deze jongeren hun talenten kennen, om later betere beroeps/studiekeuzes te maken. Kan je niet naar het benefietfeest komen maar wil je wel steunen? Dat kan via deze link.

zondag 19/3

Het hoogtepunt van de week tegen racisme is op zondag 19 maart. Dan sluiten we ons met de Antwerpse jeugd massaal aan bij de optocht van Platform2103.

We verzamelen 19/3 op het Wilibrordusplein in Antwerpen om 13u30. Iedereen is welkom om mee aan te sluiten, jong en oud. Alle info via facebook.

dinsdag 21/3

We kleuren Antwerpen sociaal! De sociaal werk markt valt dit jaar exact op de internationele dag tegen racisme. Daarom zetten alle sociale middenveldorganisaties van Antwerpen specifiek hun werking rond dat thema in de kijker. Kom het allemaal ontdekken op het Theaterplein tussen 13 en 17u!

%d bloggers liken dit: